Rantaradan Jorvaksen aseman uudistyö on valmistumassa. Uusi asema otetaan käyttöön 16.9.2021.

Jorvaksen aiemman seisakkeen alue on kokenut viimeisen vuoden aikana suuren myllerryksen. Aseman uudistuksessa on panostettu rata-alueen kulun sujuvuuden ja palvelutason parantamiseen, turvallisuuden kohentamiseen sekä alueen väestön tavoittamiseen esteettömyysvaatimukset täyttävillä yhteyksillä.

Aiemmin radan yli kulkenut laituripolku on korvattu alikululla. Lisäksi Vanhalle Jorvaksentielle rakennetaan asemalta suora kulku portaita pitkin ja autojen liityntäpysäköinti on uudistettu. Uudelle asemalle mahtuu myös pidempiä junayksiköitä kuin aiemmin.

-Jorvaksen asemanseudun kehittämisellä haluamme osoittaa tahtomme kunnan palveluiden kehittämisestä sekä nykyisille että tuleville kuntalaisille. Toimiva ja turvallinen infrastruktuuri mahdollistaa asukkaidemme sujuvan arjen. Kirkkonummen kuntarakenteen kehittyminen ja kasvu nojautuvat osaltaan radan varteen kehittyviin pikkukaupunkimaisiin asumisen keskuksiin. Siksi helpon ja esteettömän julkisen liikenteen mahdollistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää ja myös ylpeyden aihe, sanoo Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio.