Jorvaksen seisake on viimeinen käytössä oleva seisake Kirkkonummella, joka on palvellut muuttumattomana vuosikymmeniä. Seisakkeen kiskot ja pölkyt olivat 1960-luvulta. Syksyllä 2020 alkoi mittava työmaa, jonka pitäisi valmistua vuonna loppuvuonna 2021.

Asemalle tulee korkeampi ja pidempi laituri sekä junaradan alittava alikulkukäytävä kävelijöille ja pyöräilijöille.

Alikulku on erittäin tärkeä turvallisuuden tuoja aikaisemman puomittoman ratapolun tilalle, koska Jorvaksen kohdalla liikennöi vuorokaudessa noin 120 junaa. Näistä yli puolet on pääkaupunkiseudun lähiliikennettä. Kaukojunaliikenne on lähinnä Helsingin ja Turun välistä matkustajaliikennettä eikä tavaraliikennettä ole lainkaan. Kevyen liikenteen reitit on sovitettu uuden alikulkupaikan sijaintiin.

Aseman käyttäjät odottavat kovasti korkeampaa ja pidempää laituria. Matalalta laiturilta on ollut yli puolen metrin nousu ja laskeutuminen junasta, mikä on ollut vanhemmille matkustajille ja lastenvaunujen kanssa kulkijoille suuri haaste. Myös poistuminen junan viimeisistä vaunuista ei ole onnistnut vaikeuksitta. Uusi korkeampi ja pidempi laituri sekä alikulkukäytävä ovat siis tervetulleita. Uuden aseman valmistuttua laituri on noin 270 metrin pituinen ja aikaisemman kahden yksikön pituisen junan sijasta pystyy asemalle pysähtymään viiden yksikön pituinen juna.

Asemalle tulee myös uudet laiturikatokset radan molemmin puolin, kuten katos polkupyörillekin. Suunnitelmissa on rakentaa myös myöhemmin linja-auto pysäkki Jorvaksenkaarelta lähemmäksi asemaa sujuvamman juna-bussi-yhteyden toteutumiseksi.

Tulevaisuudessa junaliikenteen sujuvoittamiseksi Espoo–Kirkkonummi –välin lähijunaliikenne tarvitsisi kaksi raidetta lisää, jolloin siitä tulisi neliraiteinen kaupunkirata. Uusi odotettu asema tulee palvelemaan Jorvaksen kylän asukkaiden lisäksi asukkaita Masalan ja Tolsan väliltä sekä Jorvaksen alueen työmatkalaisia.